Interview med Mette Vang

HR-Konsulent i Entreprenørfirmaet Nordkysten AS.

Der sker hele tiden lov- og menneskelige ændringer. For at gøre mit job så godt som muligt, kræver det, at jeg er så oplyst som muligt – særligt inden for kommunikation og psykologi.

I mit arbejde med mennesker, er det vigtigt, at jeg er “oppe på beatet” inden for ovenstående områder, og her er det super godt at kunne tage kurser løbende.

Med hensyn til ansøgningsproceduren, har det været virkelig enkelt – det er let at udfylde ansøgningsskemaet, sende det af sted og så kommer pengene – jeg synes, at det fungerer super godt.

Det er fantastisk at få efteruddannelse løbende over året – og jeg vil gerne tage mange flere kurser i fremtiden.

Jeg har fået bevilliget flere kurser af Kompetenceudviklingsfonden, som jeg bruger hver dag i mit daglige arbejde.

Det giver også virksomhederne mulighed for at få opdaterede medarbejdere – jeg vil varmt anbefale alle, der er ansat på Overenskomsten mellem Dansk Byggeri & HK eller TL, om at gøre brug af tilbuddet og søge.

Det er mig selv, der bestemmer, hvad jeg har brug for af kurser – så det er også på eget ansvar, men der skal selvfølgelig være tid til det arbejdsmæssigt. I en tid hvor økonomien er stram, er det derfor fantastisk, at vi har den mulighed at kunne søge om økonomisk tilskud til efteruddannelse.

Mette har blandt andet været på følgende kurser med støtte fra Kompetenceudviklingsfonden:

  • Positiv Psykologi
  • Assertion – dialog med respekt
  • Lovgivning omkring Personoplysninger og Overvågning
  • Trivsel og Psykisk Arbejdsmiljø
  • Empatisk Kommunikation
  • Personalejura