Fag, Fart & Forandring

 

HK/Privat, Teknisk Landsforbund og Dansk Byggeri sætter i foråret ekstra fokus på akademiuddannelser med 3 eftermiddagsarrangementer.

Vi har allieret os med skuespiller og filminstruktør Jens Arentzen, som sætter fokus på forandring og det at komme videre i sit arbejdsliv. Vi slutter af med racerkører Jason Watt, som om nogen har viljestyrke.

Du får lejlighed til at høre om erhvervsakademiernes uddannelsestilbud, herunder de nye deltidsuddannelser inden for byggeriet. I vores fælles kompetencefond har vi valgt at sætte ekstra fokus på akademiuddannelserne. Det betyder, at hvis du laver en aftale med din chef om, at tage en hel eller moduler af en akademiuddannelse over fx tre år, så koster det hverken dig eller din virksomhed noget!

For dig der er ansat på overenskomsten mellem Dansk Byggeri og HK eller TL betaler Fonden din løn og transport ved deltagelse i et af arrangementerne. Udfyld venligst ansøgningsskema under fanen Ansøg, eller få et skema udleveret på selve dagen.

Eftermiddagsarrangementerne foregår på følgende dage:

10. april 2018, kl. 13-16 på KEA, Københavns Erhvervsakademi i Hellerup

Tilmelding København

11. april 2018, kl. 13-16 på Erhvervsakademi Lillebælt i Odense

Tilmelding Odense

12. april 2018, kl. 13-16 på Erhvervsakademi Aarhus i Viby J.

Tilmelding Aarhus

Kompetenceudviklingsfonden giver let forplejning fra kl. 12.30 alle dage.

Tilmeldingsfrist den 10. marts 2018

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen er du velkommen til at tage kontakt til Annika Madsen på ama@tl.dk eller på tlf.: 33436653.

Vi glæder os til at se dig.